Wie zijn wij:

Wij zijn vader en zoon (Hans en Ricardo) en al jaren actief in het houden en het kweken van diverse soorten vogels. Wij hebben verschillende soorten papegaaien en parkieten (o.a. Ara’s, Kaketoes, Grijze roodstaarten, Pyrrhura’s, Zonparkieten, Agaporniden en Forpussen) Ook hebben wij een mooie verwarmde tropische kas met Roodpoot honingzuigers en brilvogels.

 

In de loop der jaren hebben wij al heel veel mensen blij kunnen maken met onze eigen gekweekte vogels, en mede hierdoor merkte wij dat het handig zou zijn dat als er een leuke vogel opgehaald wordt wij ook de toebehoren voor dit type vogel in huis hebben.

Dit is uitgegroeid tot nu een Webshop in Vogel benodigdheden, hiermee zijn wij nog dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe producten.

Ook hebben wij op  19 maart 2023 onze winkel geopend in Schagen. een klein maar gezellige winkel gespecialiseerd op alle soorten vogels die wij als hobbyisten met onze mooie hobby houden. Zo hebben wij in onze winkel div. soorten voeders, (diepvriess) insecten, speelgoed, huisvesting, bodembedekkers, transport middelen, broedbenodigdheden en nog veel meer. en natuurlijk ook de vogels zelf ontbreken niet bij ons in de winkel.

 

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben neem gerust contact met ons op.

 

info@birdsenco.nl of 0683037153

 

Mvg

Hans & Ricardo

BIRDS&co

Rating: 3.9736842105263 sterren
38 stemmen